R & B -artistien lahjoitukset

Posted by

Rhythm and Blues, joka tunnetaan yleisesti nimellä R & B-musiikki, on musiikin tyylilaji, jonka juuret ovat Afroamerikkalaisessa kulttuurissa. Se on laajalti hyväksytty fuusio kahden genren musiikki jazz ja blues. Se syntyi 1940-luvulla, mutta muodollisesti hyväksyttiin musiikin harrastajat myöhemmässä osassa 20. vuosisataa. R & B-musiikki räjähti 1970-luvulla bändeillä kuten Jackson 5, Earth Wind & Fire ja Stevie Wonder ja suosittu Motown-ääni, joka on tulossa suosittu urbaani kulttuuri. Myöhemmin todistamme R & B-tähtien kuten Michael Jacksonin, Mariah Careyn, Usher Raymondin ja Chris Brownin aitoja globaaleja supertähtiä, jotka myyvät miljoonia albumeita ja tuottavat miljardeja dollareita tuloihin.

Musiikkivideoiden, kuten MTV: n ja BET Television, käyttöönoton myötä R & B-musiikin ja R & B -musiikkivideoiden suosio kasvaisivat entisestään. Missä ensimmäistä kertaa yleisö voi katsella elävää ja nauhoitettua Hip-hop-musiikkivideoita ja kaikkien heidän suosikkiartistiensa R & B-musiikkivideoita oman kodin mukavuudesta. King of Pop Michael Jackson oli vain yksi R & B-laulajista, joka hyötyi R & B -musiikkivideoiden kasvusta ja suosioista. Muut tähdet, kuten Chris Brown ja Justin Timberlake, muuttuivat globaaleiksi kuviksi tämän altistuksen vuoksi.

Internetin kynnys lisäsi sekä hiphop-musiikkivideoiden että R & B -musiikkivideoiden suosiota entisestään, koska se on nähnyt omia kaupunkimusiikkisivustoja, kuten Urban-Natio.com, esittelemässä joitain kuumimpia hip hop -musiikkivideoita ja joitain parhaita R & B -musiikkia. Musiikkivideoita kuumin artistien ympäriltä.

Modernin R & B -artistien monet arvostelijat ovat R & B superstar Chris Brown yhdeksi maailman suurimmista R & B-musiikkikuvakkeista. Hänen herkullisen debyyttiäänestensä ”Run It” upealla Chris Brown -musiikkivideolla, josta tuli hänen ensimmäinen numero yksi hänen nykyisestä hitistaan ​​”Deuces” R & B-superstar Chris Brown jatkaa häikäisevän faniensa uskomattomilla näyttämöillä, upeilla R & B-musiikkivideoilla ja uskomattomalla Multi platina myydään albumeita.

R & B-tähti Beyonce Knowles on toinen R & B -artisti, joka voi väittää olevansa todellinen maailmanlaajuinen R & B -musiikin superstar. Lahjakas R & B-laulaja, joka on kuuluisa hänen uskomattomista näyttämöstään; Hänen tarttuvilla R & B-kappaleillaan ja upeilla R & B -musiikkivideoillaan on myös ollut kolme platinaa myyvä albumi. Beyoncen musiikkivideoita, kuten ”Crazy In Love”, ovat hallitsevat myös MTV: n soittolistoja viime vuosina ja vuonna 2011 suunnitellulla uudella albumilla monet arvostelijat ovat jo ehdottaneet, että R & B-supertäijä Beyonce Knowles jatkaa valtakuntansa valtaistuimella Todellinen Queen Of R & B -musiikki.

R & B-tähti Akon on toinen R & B -artisti, joka on saavuttanut valtavan menestyksen viime vuosina. Akon teki debyyttinsä erinomaisella ”Trouble” -albumillaan vuonna 2004. Hän nousi esiin yhtenäisen Locked Upin kanssa upealla Akon-musiikkivideollaan. Hänen toinen albuminsa ”Konvicted” oli myös valtava hitti, ja näyttäisi siltä, ​​että syntyi toinen maailmanlaajuinen R & B-superstar. Lisäksi julkaistiin R & B-singlejä, mukaan lukien herkullinen ”Smack That”, joka oli myös ehdolla Grammy-palkinnolle ja Akonin kaikkien aikojen julkaisi uusi albumi vuonna 2011, näyttää siltä, ​​että tämä lahjakas R & B -artisti on asetettu kaikkien kaavioiden kärkeen .

On olemassa monia muita tunnettuja taiteilijoita, kuten Brandy, Monica, Omarion, Usher, Justin Timberlake ja Mario, jotka ovat saavuttaneet uskomatonta menestystä R & B-musiikkikentällä ja ovat jatkaneet tämän musiikkityylin uskomattoman suosion. Ja enemmän R & B -taiteilijoita esiintyy joka vuosi, kuten R & B-tähdellä Ne-Yo, Ciara ja Trey Songz, tämä suuntaus jatkuu hyvin seuraavalle vuosikymmenelle.